ομάδα

Γνώση, εμπειρία, αντισυμβατικό πνεύμα

Η ομάδα μας αποτελείται από αφοσιωμένους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών όλων των ειδικοτήτων και οικονομολόγων, που φέρνουν νέες ιδέες, αλλά και τη μακρόχρονη εμπειρία που έχουν αποκτήσει στις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου.

Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

Διευθύνων Σύμβουλος

Πρωτοπόρος στον χώρο των επιχειρήσεων με θητεία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών σε υψηλόβαθμες θέσεις στους τομείς των κατασκευών, της ανάπτυξης ακινήτων και της αιολικής ενέργειας. Η πολυετής αφοσίωσή του στη δημιουργία καινοτόμων έργων υψηλού προφίλ με διαχρονική αξία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της AK LANE.

Αργύρης Καμπουρόπουλος

Διευθυντής Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων / Μέλος Δ.Σ.

Πολιτικός μηχανικός με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στους τομείς των κατασκευών και της εκμετάλλευσης ακινήτων, έχει συμβάλλει στην υλοποίηση μεγάλων κτιριακών έργων, έργων υποδομής και περιβάλλοντος, καθώς και  επενδύσεων, όπως  η ανάπτυξη εμπορικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων και κτιρίων γραφείων.

Σταματική Χιώτη

Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών

Με σπουδές στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και με ευρεία γνώση όλων των λογιστικών, οικονομικών και επιχειρηματικών αρχών διαγράφει πορεία άνω των 25 ετών στον τομέα των Οικονομικών Υπηρεσιών μεγάλων κατασκευαστικών και τεχνικών εταιρειών.

Κατερίνα Κομπούλη

Executive Manager / Μέλος Δ.Σ.

Με σπουδές σε business administration, business management, και real estate management και εμπειρία άνω των 25 ετών στην οργάνωση και διοίκηση μεγάλων επιχειρήσεων, επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα μέσω αποτελεσματικού σχεδιασμού και προσέγγισης προσανατολισμένης σε λύσεις, ενώ συμβάλλει στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Νάταλι Πάνου

Αρχιτέκτων Μηχανικός με 15ετή εμπειρία στον συντονισμό μελετών, τη διαχείριση μεγάλων οικιστικών, τουριστικών και εμπορικών αναπτύξεων και συμβάσεων παραχώρησης, και την έρευνα γης.

Κωνσταντίνος Μοιρώτσος

Μηχανολόγος Μηχανικός με 20ετή και πλέον εμπειρία στην ανέγερση, ανακατασκευή και ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων γραφείων, μουσείων και κατοικιών.

Αργυρώ Παπαθανάση

Πτυχιούχος της αρχιτεκτονικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με εμπειρία στην κατασκευή μεγάλων εμπορικών και αθλητικών εγκαταστάσεων.